Nabízíme komplexní řešení webu postavené na platformě WordPress. Společně postavíme funkce i grafiku tak, aby udělaly váš web jedinečným.

Výhody WordPressu

  • Grafika na míru

  • Jednoduchá administrace

  • Pravidelné aktualizace

  • Možnost rozšíření o nové funkce

  • Žádné měsíční platby za pronájem

Proces tvorby webu na míru

Jak tvorba nových webových stránek na platformě WordPress probíhá? Přestože každý projekt je individuální, proces realizace dělíme do několika milníků, které zaručí efektivní cestu k úspěšnému a přehlednému webu.

Pro každou úspěšnou cestu je důležité stanovit si jasný cíl. Provedeme kompletní analýzu aktuální situace, potřeb Vašeho projektu a zákazníků. Návazně společně sestavíme cílový koncept webových stránek, který bude sloužit jako základní podklad pro následnou realizaci. Obě strany tak budou mít daleko konkrétnější představu o finální podobě a funkcionalitě webu, což zajistí efektivní, rychlou realizaci.

Při realizaci webu na platformě WordPress lze využít předpřipravené grafické šablony nebo vytvořit originální grafickou podobu a nakódovat ji na vlastní šablonu. Ať se rozhodnete vybrat ze stovek předpřipravených grafických šablon (které je možné doladit na míru) nebo pro tvorbu vlastní originální grafiky na míru, WordPress i náš tým je plně připraven.

Základní funkcionalitu webu na WordPressu lze kontinuálně rozšiřovat o novou, slouží k tomu tzv. pluginy. Řada pluginů je již připravena a dají se snadno do-instalovat, pokud bude potřeba funkcionalita doposud pro WordPress nepřipravená, domluvíme se na vývoji zakázkové funkcionality.

Umožníme napojení na systémy třetích stran, ať se jedná o zbožové srovnávače, platební brány nebo pluginy pro rozesílání emailů přímo z Wordpressu.

Nový web Vás naučíme plně ovládat. Díky osobnímu nebo online školení a rozsáhlému návodu nebude problém prakticky v žádné úpravě kterou se ve svém webu rozhodnete udělat. Po důkladném proškolení spustíme web do testovacího provozu, který ověří 100% připravenost na ostrý provoz a obsluhu reálných zákazníků.

Webové stránky převedeme do ostrého provozu na vybranou doménu, zavedeme google analytics, a zajistíme indexaci google .

Součástí další spolupráce může být hosting webových stránek na našich výkonných serverech, které jsou speciálně uzpůsobeny platformě WordPress. Díky hostingu u nás získáte stabilní, rychlý a vysoce zabezpečený provoz s pravidelným zálohováním. Řada zákazníků se současně rozhodne využít správu webu a čerpá předem domluvený počet hodin pro rozvoj a údržbu webových stránek.

Máte zájem o konzultaci zdarma?

Kontaktujte nás

Táhneme vždy za jeden provaz

U nás ve 4WORKS se vždy zaměřujeme na vysokou kvalitu, profesionální služby a splnění cílů klienta.

Ať už přemýšlíte o malém jednoduchém e-shopu nebo potřebujete pomoci se složitější aplikací – jste na správném místě.

Kontakt

Reference

Více než 8 let stavíme kvalitní internetové stránky na platformě WordPress a společně s našimi klienty vytváříme úspěšné projekty pro podporu jejich podnikání.

Audionaut2021-10-28T11:03:51+02:00
Stream-iT2021-10-28T11:05:27+02:00
Více referencí

A proč právě 4WORDPRESS?

Naše firma má bohatou historii, profesionální výsledky a početný pracovní team, který Vám zaručí, že Vámi zadaná práce bude vždy hotová důkladně a včas.