Naši programátoři a grafici jsou připraveni na úpravy Vašeho WordPressu.

Nechcete se vázat, ale potřebujete vyřešit konkrétní problém, nasadit novou funkcionalitu či grafické oživení? Rádi se domluvíme na konkrétním zadání a provedeme jako jednorázový zásah. Pro měsíční správu využijte našich výhodných balíčků a svěřte váš web opravdovým profesionálům, kteří se o váš web postarají.

Dostupné pluginy

Obstaráme všechny dostupné pluginy, které budete chtít, popřípadě nám sdělíte váš požadavek a my vám vhodný plugin najdeme. Při zakoupení pluginu vám ho samozřejmě nainstalujeme a nastavíme.

Kontaktujte nás

Jednorázové úpravy WordPress

Pravidelná aktualizace WordPress zajistí nejvyšší míru bezpečnosti a stability systému, vylepšení, nové funkcionality a optimalizaci rychlosti.

Nasazení nových funkcionalit pomocí rozšiřujících pluginů či zakázkový vývoj funkcí na míru.

Úpravy a vylepšení stávající grafické podoby, nasazení nové šablony či nový grafický návrh a nakódování šablony vlastní.

Překlady WordPress, modulů a grafických šablon umožní otevřít Vašemu webu i zahraniční trh.

Podpora pro marketingové kampaně, PPC, SEO či zbožové srovnávače. Implementace datové vrstvy, konverzních kódů a napojení na Google Analytics.

Konzultace a doporučení vhodných řešení pro Váš WordPress, technická podpora Vašich zaměstnanců či školení.

Pluginy na míru

V případě, že žádný z dostupných pluginů nevyhovuje vašim potřebám, dokážeme naprogramovat plugin vlastní, který bude splňovat vaše představy o funkcionalitě na 100%. Kontaktujte nás a sdělte nám vaše přání.

Kontaktujte nás

Máte zájem o konzultaci zdarma?

Kontaktujte nás

Táhneme vždy za jeden provaz

U nás ve 4WORKS se vždy zaměřujeme na vysokou kvalitu, profesionální služby a splnění cílů klienta.

Ať už přemýšlíte o malém jednoduchém e-shopu nebo potřebujete pomoci se složitější aplikací – jste na správném místě.

Kontakt

Reference

Více než 8 let stavíme kvalitní internetové stránky na platformě WordPress a společně s našimi klienty vytváříme úspěšné projekty pro podporu jejich podnikání.

Audionaut2021-10-28T11:03:51+02:00
Stream-iT2021-10-28T11:05:27+02:00
Více referencí

A proč právě 4WORDPRESS?

Naše firma má bohatou historii, profesionální výsledky a početný pracovní team, který Vám zaručí, že Vámi zadaná práce bude vždy hotová důkladně a včas.