K čemu slouží Woocommerece?

Jedná se o plugin, který udělá z vašeho WordPressu plně funkční e-shop. Toto řešení je vhodné jak pro malé tak i velké eshopy. WooCommerce je jeden z nejpopulárnějších řešení na celém světě a díky němu získáte přehledný a profesionální e-shop se všemi potřebnými funkcemi.

Český jazyk

Při instalaci a aktivaci pluginu Woocommerce se vám automaticky nainstaluje český jazyk. Vše bude tedy přehledné a můžete začít budovat svůj e-shop.

Vzhled e-shopu

Díky rozsáhlým možnostem bude celkový vzhled e-shopu takový, jaký si představujete. Můžete použít dostupné šablony, které jsou zdarma nebo i placené. Při spolupráci s grafikem získáte velice přívětivý e-shop, který se vryje do paměti každému návštěvníkovi.

Platební brána

Pro úplný komfort pro nakupující uživatele na vašem eshopu, kteří chtějí v konečném kroku košíku zaplatit objednávku, máte možnost přidat do svého eshopu platební bránu, která zajistí uživatelům platbu pomoci online platby, která je dnes velice vyhledávaná.

Pluginy pro Woocommerce

Jednotlivé pluginy s konkrétní funkcí udělají z vašeho eshopu jedinečný internetový obchod na který se budou uživatelé rádi vracet. Mezi často využívané pluginy patří například plugin na generování feedu pro srovnávače zboží, plugin pro snadné řízení skladovacích zásob nebo plugin pro generování slevových kódů.

Máte zájem o konzultaci zdarma?

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ