Vše připraveno na marketing

Mít přehledný a uživatelsky přívětivý web s moderní grafikou, která zaujme návštěvníky je základ na kterém se dá stavět. Využijte dnešních možností marketingu a zviditelněte se kvalitním webem na který se budou chtít uživatele opakovaně vracet.

PPC reklama

Slyšeli jste někdy o PPC reklamě? Jedná se nejpoužívanější způsob reklamy pro weby a eshopy. U webů je pro reklamu nejčastěji používán Google Ads nebo Seznam Sklik.

Pro marketingové účely nabízí WordPress vhodné prostředí pro měření dat a napojení reklamních kanálů, které zajistí růst návštěvnosti či poptávek.

Odebírání novinek

Zákazník vyplní svojí emailovou adresu pro odebírání novinek z vašeho webu a tím se zapíše do vašeho seznamu odběratelů. V tuto chvíli můžete začít s email marketingem, pomocí kterého můžete zasílat informace ohledně vašich služeb, zajímavé blogové články nebo informace ohledně kamenných poboček.

Email marketing na WordPressu

Pro využití emailových adres, které vám uživatelé zanechali na webu, například vaši odběratelé, můžete oslovit newsletterem, dle vámi zvolené marketingové strategie. S tím vám pomůžou pluginy, přes které si vytvoříte vzhled, obsah newsletteru a zároveň ho i odešlete. Vše tedy z jednoho místa.

Máte zájem o konzultaci zdarma?

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ