WordPress na míru

WordPress je ideální řešení jako základ pro tvorbu profesionálních webových stránek vaší firmy. Jedná se o webovém řešení, které patří mezi 3 nejpoužívanější webové open source systémy na celém světě.

Na jeho základu je náš tým plný zkušených webdesignerů schopen připravit libovolnou grafiku pro váš web. Nespornou výhodou je široká nabídka existujících pluginů, které jsme schopni jak upravovat, tak vytvářet na míru vašim požadavkům.

Žádné poplatky

Pro spuštění webu je potřeba zajistit pouze webhosting a vlastní doménu, neplatíte tedy žádné měsíční poplatky za pronájem webu jako to u některých firem bývá zvykem. Web bude celý ve vašem vlastnictví a můžete si ho upravovat dle libosti.

Rozvoj webu

Díky velkému množství pluginů máte možnost web dále rozšiřovat o nové funkce a přizpůsobovat jej jak vašim potřebám, tak především potřebám návštěvníků webu.

Snadná administrace

Nemusíte být žádný expert na počítače nebo na WordPress. Celá administrace je navržena tak, aby i běžní uživatelé zvládli základní obsluhu sami. Administrace je v českém jazyce a můžeme vám poskytnout také komplexní návod na obsluhu webu.

Propagace ve WordPressu

Web bez jakékoliv další propagace jakoby neexistoval. Prostředí WordPressu je plně připravené na SEO, ve kterém můžete nastavit vše potřebné pro lepší organické výsledky. Stránky také můžete přizpůsobit pro placené reklamní kampaně (např. Google Ads, či Seznam Sklik), aby dosahovaly těch nejlepších výsledků.

Máte zájem o konzultaci zdarma?

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ